Yeni Diyarbakır Anadolu Lisesi

Telefon : 0 (412) 2263635
Belgegeçer : 0 412 2260712
WEB https://ydl.meb.k12.tr
Adres : Mehmet Akıf Ersoy Cad.İl Milli Eğitim Müdürlüğü Karşısı Yenişehir/ DİYARBAKIR
VİZYON : Bilim, kültür ve sanatla iç içe, öğrenci merkezli, eğitim teknolojilerini kullanarak bilimsel yöntem ve tekniklerle daha çok görsel ve uygulamaya dayalı, beyin gücünü geliştiren, çağdaş bir eğitim ve öğretim vererek emsallerinden daha mükemmel bir okul olmak ve Yüksek Öğretim Kurumlarına daha çok öğrenci yetiştirmek.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Laik Cumhuriyete sahip çıkan, gelişmelere açık, çağdaş, kendisiyle ve toplumla barışık, özgüveni gelişmiş, sorumluluk taşıyan, kendini geliştiren, yaratıcı bireyler yetiştirmek
BAŞARILAR : ...

Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler : 07.00-11.50
Yabancı Dil : İngilizce-Almanca
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Açık Adres :Eğitim - Alay yazan Minibüs ya da Otobüslere binip Eğitim durağında inebilirsiniz.İl Milli Eğitim karşısında, Kaplan Düğün Salonu aşagısında ya da Carrefoursa Express aşagısındadır.
Yerleşim Yeri : ŞEHİRİÇİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2KM
Kontenjan Bilgileri : 1336
Sportif Etkinlikler : BASKETBIOL,FUTBOL,VOLEYBOL,BADMİNGTON,BOKS,JUDO,DART,MASA TENİSİ,FUTSAL